Η "Βραδιά του Ευχαριστώ" για τους εθελοντές της Κάριτας Αθήνας

 

Εκατόν πενήντα εθελοντές της Κάριτας Αθήνας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της «Βραδιάς του Ευχαριστώ», που διοργάνωσε το Διοικητικό της Συμβούλιο για τα μέλη, τους εθελοντές των ενοριακών Κάριτας και του Τομέα Προσφυγικού Έργου, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι συμβάλλουν στην υλοποίηση των δράσεων και των πρωτοβουλιών της Οργάνωσης, βοηθώντας καθημερινά το όραμα της να γίνεται πράξη!

Η ξεχωριστή αυτή γιορτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Ενορίας του Αγίου Λουκά στο Νέο Ηράκλειο και περιλάμβανε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μουσική για όλα τα γούστα, χορό, φαγητό και πλούσια δώρα!

Παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος και Πρόεδρος της Κάριτας Αθήνας, π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για το πολύτιμο έργο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης που επιδεικνύουν, ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της Οργάνωσης π. Ιωάννης Πάτσης, οι εφημέριοι π. Ανδρέας Βουτσίνος, π. Giulio Gramegna και π. Christian Gaspal, τα μέλη του Δ.Σ. κα Μπέτυ Ιουστιανού-Μέρριττ, κα Ελένη Κάραμποττ κα Νικολέτα Δελατόλα και κ. Στανίσλαος Στουραϊτης, o Διευθυντής της Οργάνωσης CRS Ελλάδος (Catholic Relief Services) κ. Joshua Kyller με τη σύζυγό του κα Ana Ferreira, Υπεύθυνη Προγραμμάτων, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Προσφυγικού Έργου, κυρίες Γεωργία Φόνσου και Πάκυ Παπαδοπούλου, ο Διευθυντής Λειτουργίας κ. Φίλιππος Σαλίμπας και φυσικά πολλοί από τους πολύτιμους εθελοντές, Έλληνες και ξένους, που αποτελούν τον πυρήνα της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αττικής, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, συνεισφέροντας καθημερινά στην κάλυψη ολοένα και περισσότερων αναγκών συνανθρώπων μας!

Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian