Η Κάριτας Ελλάς στην παράσταση «Άγρια Δύση»

Το φεστιβάλ του δήμου Γλυφάδας επισκέφτηκαν η «Θεατρική Ομάδα» και η Ομάδα Εφήβων «Ανακαλύπτοντας την Αθήνα» του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στο Νέο Κόσμο.

Οι ωφελούμενοι παρακολούθησαν την παράσταση «Άγρια Δύση», μια πρωτότυπη κωμωδία-γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη, σε σκηνοθεσία της Μπ. Μάλφα και με πρωταγωνιστές τον Γ. Σκιαδαρέση, την Μπ. Μάλφα, την Π. Πλάκα και τον Τ. Κονταράτο.

Το κρητικό γουέστερν, με φόντο τα Σφακιά, άγγιξε με χιούμορ ζητήματα όπως η οικονομική κρίση και η ανεργία, αλλά ταυτόχρονα πραγματεύτηκε και τις ανθρώπινες σχέσεις σε όλα τους τα επίπεδα μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της παράστασης οι συνοδοί έκαναν τις απαραίτητες επεξηγήσεις στους ωφελούμενους και αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση, με τους έφηβους να δηλώνουν πανευτυχείς για την απολαυστική παράσταση και ανυπόμονοι για την επόμενη εξόρμηση της ομάδας.

Η εκδρομή εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ – Συμμετοχή, ενίσχυση και κοινωνική ένταξη προσφύγων/μεταναστών στην Ελλάδα» που αφορά την υποστήριξη και την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από την Κάριτας Ελλάς και χρηματοδοτείται από την Κάριτας Γερμανίας.

Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian