Αρχ/σκοπή Νάξου-Τήνου

Ανακοινώσεις και Ειδήσεις από την Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου

tinosnx-mhtrop

Νάξος: Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ναός στη Νάξο

Το Σάββατο  2 Φεβρουαρίου 2018, εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, πανηγύρισε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα  ο Μητροπολιτικός μας Ναός στη Νάξο.

Με την παρουσία πολλών ενοριτών και φιλέορτων στις 6,30 το απόγευμα έγινε η ευλογία των κεριών στην είσοδο του Μητροπολιτικού μας Ναού, λόγω ψύχους και ακολούθησε η πανηγυρική Αρχιερατική  Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο και τους συλλειτουργούς: τον Αρχιερατικό Επίτροπο Νάξου-Πάρου Παν/τατο π. Εμμανουήλ Ρεμούνδο και τον εφημέριο Πάρου και Νάξου π. Γεώργιο Παλαμάρη.

Περισσότερα: Νάξος: Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ναός στη Νάξο

H Εκκλησία της Τήνου προσεύχεται για την επιτυχία της 34ης ΠΗΝ

Την παραμονή της έναρξης της 34ης Παγκόσμιας Ημέρα Νεολαίας, η Εκκλησία της Τήνου συνάχθηκε στο Θεομητορικό της Προσκύνημα στο Βρυσί και προσευχήθηκε για την επιτυχία αυτού του σημαντικότατου γεγονότος της όλης Εκκλησίας μας.

Περισσότερα: H Εκκλησία της Τήνου προσεύχεται για την επιτυχία της 34ης ΠΗΝ

Τήνος: Πανηγυρίσαμε τη μνήμη της Αγίας Άγγελας

Με κοινή απόφαση της Αρχιεπισκοπής μας και της Μονής των Ουρσουλινών Μοναχών  στην Τήνο αποφασίστηκε να τελείται πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Μονής κατά την εορτή της  και στο Παρεκκλήσιο της στον Κουμάρο το μήνα Μάιο κατά την ημέρα της αγιωνυμίας της Αγίας που  έγινε στις 24 Μάιου 1807 από τον Πάπα Πίο 7ο.

Περισσότερα: Τήνος: Πανηγυρίσαμε τη μνήμη της Αγίας Άγγελας

Η πρώτη Θεία Λειτουργία του 2019 στη Χώρα Τήνου

Την πρώτη ημέρα του έτους 2019, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Χώρα της Τήνου με τον εφημέριο π. Μάρκο Φώσκολο.

Περισσότερα: Η πρώτη Θεία Λειτουργία του 2019 στη Χώρα Τήνου
Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian