Αρχ/σκοπή Καθ. Αθηνών

Ειδήσεις από την Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών

ath_sint

Αθήνα: Η Μαριανή οικογένεια της Ελλάδας ευχαριστεί τον Θεό για τη στήριξη της αποστολής της

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την ίδρυση του Τάγματος των Μαριανών Αδελφών από τον Άγιο Μαρκελλίνο Champagnat, τελέσθηκε Ευχαριστήρια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου (επί της οδού Πανεπιστημίου) την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. Την ημέρα αυτή συμπληρώνονταν ακριβώς 110 χρόνια από την άφιξη των πρώτων Μαριανών Αδελφών στην Ελλάδα και την έναρξη του εκπαιδευτικού και κοινωνικού τους έργου στη χώρα μας.

Περισσότερα...

Αθήνα: Ιερά Σινδόνη του Χριστού, Παράδοση-Πίστη-Επιστήμη

 

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, στις 8 το βράδυ η Ποιμαντική Επιτροπή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών οργάνωσε στο Αμφιθέατρο Auditorium της Αρχιεπισκοπής, μία παρουσίαση της Ιεράς Σινδόνης του Χριστού.

Περισσότερα...

Αθήνα: Τελετή επίδοσης τιμητικού τόμου Ministerium Historiae

 

Σημ: Τις ομιλίες από την εκδήλωση μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας πάνω στους συνδέσμους που υπάρχουν στο κείμενο

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στις 7 το απόγευμα, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η τελετή επίδοσης Τιμητικού Αφιερωματικού Τόμου με τίτλο Ministerium Historiae στον Θεολόγο, Ιστορικό, Διευθυντή του Αρχείου Καθολικών Τήνου και Εφημέριο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνου π. Μάρκο Φώσκολο.

Περισσότερα...
Greek Armenian English Filipino French Italian Ukrainian